Orgeneral Gülan, 5 yıl görev yaptığı Eskişehir’e veda etti

Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevine getirilen Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Atilla Gülan, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e veda ziyaretinde bulundu.

Orgeneral Gülan, 5 yıl görev yaptığı Eskişehir’e veda etti
17 Ağustos 2022 Çarşamba 16:25

2017 yılında Muharip Hava Kuvveti Komutanı olan Orgeneral Atilla Gülan, 5 yıl görev yaptığı Eskişehir’de veda ziyaretleri yaptı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararı ile Hava Kuvvetleri Komutanlığına görevine getirilen Orgeneral Gülan, Eskişehir’e veda ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Gülan, Eskişehir’i ve Eskişehirlileri çok sevdiğini belirterek Başkan Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti. Büyükerşen ise, Orgeneral Gülan’ın Türkiye’nin çok saygın ve başarılı komutanlarından olduğunu belirterek, “Kendisine Hava Kuvvetleri Komutanlığı görevinde üstün başarılar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.