ORGANİK ÜRÜNLER TEZGAHLARA ÇIKIYOR

Uluçayır Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği tarafından, bu yıl 2’ncisi düzenlenen ‘Uluçayır Hasat Festivali 2019’ 29 Eylül Pazar Günü gerçekleştirilecek.

ORGANİK ÜRÜNLER  TEZGAHLARA ÇIKIYOR
24 Eylül 2019 Salı 13:50

Odunpazarı Belediyesi’nin desteği ile Uluçayır Mahallesinde saat 11.00 ile 18.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan etkinlikte köyde yetişen kabak, patates, soğan, fasulye, nohut, mercimek, yumurta, bal, peynir çeşitleri, Çerkes peyniri, erişte, tarhana, turşu çeşitleri, kabak reçeli gibi ürünler satışa sunulacak. Tüm bu yiyecek ürünlerin yanı sıra köy halkı tarafından yapılan yağlı boya resim tabloları, deri takı ürünleri de sergilenecek. Etkinlikte Kafkas halk dansları gösterisi, müzik dinletisi ve mahalli düğün ile de katılımcılara eğlence dolu bir gün yaşatılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.