ÖNDER BALOĞLU’NU ÖZLEM VE SAYGIYLA ANIYORUZ

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden duayen gazeteci Önder Baloğlu’nu, ölümünün 1’inci yıldönümünde saygı ve özlemle anıyoruz…

ÖNDER BALOĞLU’NU ÖZLEM VE SAYGIYLA ANIYORUZ
09 Kasım 2017 Perşembe 10:23

Eskişehirli gazeteci Önder Baloğlu’nu, geçtiğimiz yıl 9 Kasım’da geçirdiği rahatsızlık sonucu kaybetmiştik.  Yaklaşık 50 yıldır gazetecilik yapan Baloğlu, bu süre içinde pek çok gazetecinin yetişmesine katkı verdi. Usta kalem, Eskişehir basınındaki unutulmaz yerini aldı.

1950 doğumlu olan Baloğlu, gazeteciliğe Sakarya Gazetesi’nde başladı. TRT, Günaydın ve Cumhuriyet Gazetelerinin de Eskişehir temsilciliği görevlerinde bulundu. Muhabirlikle başlayan meslek yaşamında sekreterlik, kameramanlık, TRT spor spikerliği gibi gazeteciliğin hemen her dalında görev yaptı. Sonolay ve  Eskişehir gazetelerinde sorumlu yazı işleri müdürü olarak çalıştı. Sakarya’nın uzun yıllar yazı işleri ve genel yönetmenliği üstlenen Baloğlu, yönetmenlik görevini bir süre Anadolu Gazetesi’nde yaptı.  Baloğlu, gazeteciliğe Anadolu Gazetesi’ndeki ‘9 Sütun’ adlı köşesiyle veda etti.

 


Etiketler; #Önder Baloğlu
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.