Odunpazarı’nda anlamlı hazırlık

Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyetin kuruluşunun 96’ncı yılını ve Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutluyor.

Odunpazarı’nda anlamlı hazırlık
28 Ekim 2019 Pazartesi 15:59

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı 12 Halk Merkezi’nde Cumhuriyetin kuruluşunun 96’ncı yılını ve Cumhuriyet Bayramını kutlamak için günler öncesinden hummalı bir hazırlık başladı.  Odunpazarı Belediyesi personelleri ve vatandaşlar tarafından süslenen halk merkezlerine, renk renk balonlar, süsler, Türk Bayrakları ve Andımız asıldı. Odunpazarı Belediyesi ana hizmet binası ise asılan dev Türk Bayrağı ile süslendi.

Vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, ‘sonsuza kadar Cumhuriyet’ demeye devam edeceklerini kaydetti. Başkan Kurt, “Cumhuriyete ve cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetin sonsuza kadar yaşaması için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.