Odunpazarı ve Tepebaşı Ziraat Odaları’nda başkanlar değişti

Odunpazarı Ziraat Odası kongresinde Naci Erdemli karşısında Burhan Çelikoğlu, Tepebaşı Ziraat Odası Kongresinde ise Süleyman Buluşan karşısında Kurtuluş Uzun ipi göğüsledi.

Odunpazarı ve Tepebaşı Ziraat Odaları’nda başkanlar değişti
03 Şubat 2023 Cuma 23:18

Tepebaş Ziraat odası Kongresi’nde Başkan Süleyman Buluşan ve Kurtuluş Uzun yarıştı. Oyların 47’sini Kurtuluş Uzun, 43’ünü ise eski Başkan Süleyman Buluşan aldı. Böylece Tepebaşı Ziraat Odası Uzun ile yeni bir döneme başlamak için adım attı. Tepebaşı Ziraat Odası Başkanı seçilen Kurtuluş Uzun’un yönetimi ise “Sinan Sivrikaya, Kazım Ekersoy, Doğan Kılınç, Cemal Akça, Ali Aksoy” ile oluşturuldu.

Odunpazarı Ziraat Odasının 3’üncü Olağan Genel Kurulunda ise Naci Erdemli ile Burhan Çelikoğlu yarıştı.  Burhan Çelikoğlu 47, Naci Erdemli ise 43 oy aldı. Yeni Başkan Çelikoğlu’nun yönetiminde şu isimler yer aldı:  İsmail Hakkı Eren, Şevket Çakır, Kadir Taşdemir, Hüseyin Altıntaş, Hayati Yendi, Satılmış Uzun, Ukaşe Aktaş

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhiddin çırak sakintepe çiftçi hayırlı olsun kardeşim - 1 yıl önce
Hayırlı olsun sakintepe çiftçilerimiden muhiddin çırak
Avatar
Halis Eyidemir - 1 yıl önce
Hayırlı olsun burhan baskan
Avatar
çiftci - 1 yıl önce
ya bu burhan çelikoğlu kendi malına sahip çıkamadı çiftcinin hakkını nasıl koruyacak.......