Odunpazarı'ndan Öğretmenler Günü hediyesi

Odunpazarı Belediyesi’nin öğretmenlere 24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi olan ‘Öğretmenler Parkı 24 Kasım 2017 Cuma Günü (yarın) açılıyor.

Odunpazarı'ndan Öğretmenler Günü hediyesi
23 Kasım 2017 Perşembe 16:24

Odunpazarı Belediyesi’nin Yenikent Mahallesi Sinan Alaağaç Caddesi’nde yaptığı Öğretmenler Parkı’nın açılışı saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Odunpazarı Belediyesi, tüm öğretmenler ve vatandaşların davetli olduğu park açılışı için saat 13.15’de Atatürk Lisesi ve Cemevi önünden servis kaldırılacak.

Çocuk oyun alanı, basketbol-voleybol sahası, fitness alanı, amfi alanı, serbest kürsü, satranç masaları, oturma birimleri, yürüyüş yolları ve kamelyalar yapılan Öğretmenler Parkı’nda, Odunpazarı Belediyesi geleneği haline gelen Açıkhava Kütüphanesi de bulunuyor. Öğretmenler Parkı’nda seramik ve cam sanatçısı Ekrem Özen tarafından tasarlanan seramik ve cam objelerden oluşan süs havuzunun yanı sıra Öğretmenler Gününe ithafen özel tasarlanmış bir de heykel yer alıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.