Odunpazarı'nda yeniden Burhan sakallı sesleri

Aday enflasyonu yaşanan Odunpazarı’nda AK Parti içerisinde Burhan Sakallı sesleri yükseliyor. Ancak aday adaylığını açıklayan çok sayıda isim . “Biz Burhan başkanımızla konuştuk, yola öyle çıktık. Bize hayırlı olsun ben aday olmayacağım” demişti. Kararından dönmez yorumunda bulundular.

Odunpazarı'nda yeniden Burhan sakallı sesleri
09 Aralık 2023 Cumartesi 00:00

Çok sayıda AK Partili ismin başkanlık için aday adaylığına başvurduğu Odunpazarı’nda Burhan Sakallı ismi son iki günde yeniden gündeme gelirken, aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler Burhan Sakallı’nın Odunpazarı adaylığına ihtimal vermiyor. Aday aday olan isimlerin bazıları adaylık süreci öncesinde  Burhan Sakallı’yı aradıklarını kendisinin aday olmayacağını belirtmesi üzerine yola çıktıklarını belirterek, böyle bir durum ile karşı karşıya kalacaklarını düşünmediklerini ifade ettiler. Öte yandan geçtiğimiz yerel seçimlerde Büyükşehir adayı olan Burhan Sakallı’nın bir kez daha büyükşehir adayı olabileceği yorumunda bulundular

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Eskişehirli vatadaş - 5 ay önce
Hadi Hadi haaadiiiiiiiii
Geçti burhanın pazarı
Avatar
Malıçlı - 5 ay önce
Memlekette sanki adam kalmadı hangi yüzle tekrar gelecek ordunun derelerinde dolansın dursun