ODUNPAZARI'NDA MÜZELER 6 GÜN ZİYARETE KAPALI OLACAK

Odunpazarı Belediyesi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi,  Ahşap Eserler Galerisi, Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi, “Atatürk ile Bir Gün Galerisi (Yeşil Efendi konağı) ve Lületaşı Galerisi’nde genel bakım ve temizlik çalışmaları yapılacak.

ODUNPAZARI'NDA MÜZELER 6 GÜN ZİYARETE KAPALI OLACAK
29 Nisan 2019 Pazartesi 16:52

Odunpazarı Belediyesine ait galerilerde genel bakım ve temizlik çalışmaları yapılacak. Galeriler, bakım ve temizlik çalışmalarını yapılacağı 20-25 Mayıs tarihleri arasında, ziyaretlere kapatılacak. 

Odunpazarı Belediyesi, Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi,  Ahşap Eserler Galerisi, Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi, “Atatürk ile Bir Gün Galerisi (Yeşil Efendi konağı) ve Lületaşı Galerisi’nde genel bakım ve temizlik çalışmaları yapılacak. 20 Mayıs 2019 Pazartesi Günü başlayacak olan çalışmalar, 25 Mayıs 2019 Cumartesi Günü sona erecek. 

Çalışmaların yapıldığı dönemlerde galerilerin ziyaretlere kapatılacağını belirten yetkililer, galerilerin çalışmalar sona erdiğinde tekrar ziyarete açılacağını kaydetti. Yetkililer, galerilerin yaz dönemi boyunca pazartesi günleri hariç hafta içi 10:00 – 18:00, hafta sonu 09:00 – 18:00 saatleri arasında ziyarete açık olduğunu vurguladı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.