Odunpazarı'nda Fen İşleri tam gaz

Odunpazarı Belediyesi sorunsuz bir üst yapı parolasıyla çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar kapsamında Emek Mahallesi’nde Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ. (OEDAŞ) tarafından kazılan daha sonra onarılmayan 28 sokakta üst yapı çalışması yaptı.

Odunpazarı'nda Fen İşleri tam gaz
08 Ağustos 2019 Perşembe 14:25

OEDAŞ’ın 2018 yılında Emek Mahallesi’nde gerçekleştirdiği çalışmaları yarım bırakması üzerine mahallede asfalt ve tretuvar çalışmaları yapamayan Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, OEDAŞ’ın çalışmalarını bitirmesi ile Emek Mahallesi’nde adeta seferberlik ilan etti. 28 sokakta asfalt ve tretuvar çalışması yürüten Fen İşleri ekipleri, büyük bir titizlik ile gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında 37 bin m2 yol kaplama, 16 bin m2 tretuvar alanı olmak üzere toplamda 53 bin m2 alanda çalışma yaptı.

OEDAŞ’ın 2018 yılında Emek Mahallesi’nde yaptığı çalışmaları yarım bıraktığını belirten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu nedenle de 2018 yılında çalışmaların tamamlanmadığı sokaklarda asfalt ve tretuvar çalışması yapamadıklarını dile getirdi. Ekipler, OEDAŞ’ın yarım bıraktığı işi tamamlamasının hemen ardından Emek Mahallesi’nde geniş çapta bir çalışma başlattıklarını kaydetti. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar tamamlandığında Emek Mahallesi’ndeki üst yapı sorunlarının ortadan kalkacağını vurguladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.