Odunpazarı'na aday olan Garip Yıldırım: Sosyal belediyecilik ilkemizi her alanda en üst noktaya taşıyacağız

Eski ESKi Genel Müdürü Garip Yıldırım, DSP’den Odunpazarı adayı oldu. Yıldırım, “Sosyal belediyecilik ilkemizi her alanda en üst noktaya taşıyacağız. Odunpazarı'nı kısa vadeli kişisel rant ve menfaat odaklı değil uzun vadeli planlayacağız” dedi.

Odunpazarı'na aday olan Garip Yıldırım: Sosyal belediyecilik ilkemizi her alanda en üst noktaya taşıyacağız
09 Şubat 2024 Cuma 12:29

Değişik makamlarda Eskişehir’e yaptığı hizmetleri dile getiren Yıldırım, “Eskişehir'e, Köy Hizmetleri ve ESKİ Genel Müdürü olarak 25 yıl hizmet ettim. Eskişehir'in 406 köyünde izim vardır. Kimseyi dışlamadım” diye konuştu.

Uzmanlık alanının su olduğunu belirten Yıldırım, “Uzmanlık alanım su kaynaklarıdır. Barajlardır, göletlerdir... Hangi dağda hangi su kaynağı var, bilirim. Sarısungur ve Aşağıılıca'da barajlar yaptık” dedi.

Odunpazarı'ndaki kentsel dönüşüm halkı mağdur etmeden bir an önce yapılması gerektiğini belirten Yıldırım, “Depremde çok sayıda canımızı kaybettik. İnsan canı bu denli ucuz olmamalı. Bu noktada Deprem öncelikle konumuzdur” diye konuştu.

Sıcak su konusunda Eskişehir’in Afyon’dan geri kalmasının anlaşılabilir olmadığını belirten Yıldırım,

“Eskişehir'in sıcak suları değerlendirilmeli” dedi.

Yıldırım, “Sosyal belediyecilik ilkemizi her alanda en üst noktaya taşıyacağız. Odunpazarı'nı kısa vadeli kişisel rant ve menfaat odaklı değil uzun vadeli planlayacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.