Odunpazarı ihtiyaç sahiplerinin yanında

Odunpazarı Belediyesi, Evde Bakım Hizmetleri Birimi ile yaşlı, engelli ve hastaları için evde bakım hizmetlerine devam ediyor.

Odunpazarı ihtiyaç sahiplerinin yanında
02 Şubat 2020 Pazar 12:09

Geliştirdiği sosyal projelerle öne çıkan Odunpazarı Belediyesi’nin yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hayata geçirdiği “Evde Banyo ve Kişisel Bakım Hizmeti" hizmet vermeye devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Evde Bakım Hizmetleri Birimi hizmetlerine büyük bir titizlikle devam ediyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında sağlık ekipleri tarafından yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinde özel bir yataklı banyo sistemi ile yıkanıp, kurulanıyor.

HİJYENİK BAKIM

Tamamen ücretsiz olan bu hizmet ile hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızın saç-sakal kesimi, tırnak kesimi ve ozonlu su ile banyo işlemleri yapılıyor. İşlemlerde kullanılan tek kullanımlık malzemelerle hijyenik bir şekilde gerçekleştirilen işlemlerin yanı sıra tansiyon ölçümü de gerçekleştiriliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.