ODUNPAZARI BİR KREŞE DAHA KAVUŞTU

Şimdiye kadar Ihlamurkent Oyunpazarı Kreş ve Gündüz Bakımevi, Atiye Aykanat Çocuk Kütüphanesi, Emek Oyuncak Kütüphanesi, Zeytindalı Çocuk Merkezi ve Nar Tanem Çocuk Merkezi’nde binlerce çocuğa hizmet veren Odunpazarı Belediyesi’nin yeni kreşi Kurtuluş Mahallesi Yalım Sokak No:3 adresinde bulunuyor. 60 çocuğa hizmet verecek olan Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde kayıtlar başladı.

ODUNPAZARI BİR KREŞE DAHA KAVUŞTU
18 Ekim 2019 Cuma 15:13

 İç alanı 440 m2 olan Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nin Bahçesi ise 120 m2. 3 sınıf, müzik odası, resim odası, kukla odası, kütüphane, drama odası, revir, psikolojik danışmanlık odası, mutfak ve yemekhane, 3 personel, 4 öğrenci tuvaleti, çamaşırhane ile 3 depo bulunan Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde, ekipler çalışmalarını tamamladı.

“KALİTELİ, EŞİT VE BİLİMSEL EĞİTİM HER ÇOCUĞUN HAKKI”

“Çocuklar bugünümüz, çocuklar yarınımız” diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin Türkiye’nin aydınlık geleceğine yatırım yaptığını vurguladı. Çocukların bilimsel ve kaliteli okul öncesi eğitimi almasının hayati önem taşıdığını belirten Başkan Kurt, “Kaliteli, eşit ve bilimsel eğitim her çocuğun hakkı. Bu nedenle de seçim öncesinde yeni dönemde kreşler açacağımızı söylemiştik. Bu sözümüzün ilk adımını atıyoruz. Kurtuluş Mahallesi Yalım Sokak’a Kurtuluş Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni açıyoruz. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdürecek olan bu kreşimizde 60 çocuk eğitim görecek. Kreş, çocuklarımız kadar kadınların özgürleşmesi için de önemli. Çocuğun bakımını üstlenen anne eve bağımlı kalıyor. Biz kadınların özgürleşmesi, kendi ayakları üstünde durması içinde kreş açmaya devam edeceğiz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.