Odunpazarı Belediyesi tatilde çocukları sporla buluşturdu

Her sene açtığı yaz okullarıyla yüzlerce öğrenciye spor yapma imkânı tanıyan Odunpazarı Belediyesi’nde 2018 Yaz Spor Okulu çalışmaları sona erdi.

Odunpazarı Belediyesi tatilde çocukları sporla buluşturdu
18 Ağustos 2018 Cumartesi 11:29

Futboldan, tekvandoya, voleyboldan, basketbola kadar birçok branşta faaliyet gösteren Odunpazarı Belediyesi, öğrencilerin yaz tatillerini spor yaparak geçirmesini sağladı. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Yaz Spor okulları kapanış töreninde ilk olarak Hamamyolu’nda öğrencilerle bir araya geldi.

Hamamyolu’nda hatıra fotoğrafı çektiren Kurt ve öğrenciler, daha sonra Odunpazarı Belediyesi Kocakır Piknik alanında düzenlenen piknik etkinliği ile sertifika törenine geçti. Sertifika törenine Kurt’un yanı sıra, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile veliler katıldı.

Başkan Kurt düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada  “Umuyorum ki, ilerleyen dönemlerde çocuklarımız belediyemizin takımlarının alt yapılarında yer alır ve branşlarında başarılı olarak milli takıma kadar ilerler. Her zaman çocuklarımızın yanında olacağız, onların sağlıklı, mutlu ve başarılı bireyler olarak yetişmesi için çalışacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.