ODUNPAZARI BELEDİYESİ'NDEN KORONA ÖNLEMİ!

Odunpazarı Belediyesi Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı kreş ve çocuk merkezlerinde müze galeri halk merkezlerini Mart ayı sonuna kadar ara verileceğini duyurdu.

ODUNPAZARI BELEDİYESİ'NDEN KORONA ÖNLEMİ!
13 Mart 2020 Cuma 12:28

Belediye tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bilindiği üzere ülkemizde Koronavirüs (COVID-19) hastalığının tespit edildiği, Sağlık Bakanlığı tarafından duyuruldu. Hastalığın dünyadaki ve komşu ülkelerdeki yaygınlığı göz önüne alındığında ciddi bir salgın riskiyle karşı karşıya olabileceğimiz anlaşılıyor.

Bilim insanları hastalığa karşı panik yapmadan mücadele edilmesi gerektiğini vurgulamaktadır. Odunpazarı Belediyesi olarak, bilim insanlarının önerisiyle, hastalığa yol açan virüsün toplum içerisinde yaygınlaşmasını önlemek amacıyla, 16 Mart Pazartesi gününden itibaren Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı kreş ve çocuk merkezlerinde Mart ayı sonuna kadar eğitime ara veriyoruz. Kısa adı OMEK olan Odunpazarı Belediyesi Sanat ve Meslek Edindirme Kursları’nı, 14 halk merkezini, 2 gençlik merkezini ve Odunpazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı mevcut atölyeleri; Odunpazarı Belediyesi’ne ait 20 kütüphane, Koca Çınar Yaşam Merkezi ile Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Tayfun Talipoğlu Daktilo Galerisi, Ahşap Eserler Galerisi, Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi, Lületaşı Galerisi, Sıcak Cam Atölyesi, Atatürk ile Bir Gün Galerisi (Yeşil Efendi konağı), Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım Tatar Galerisi ve

Ataol Behramoğlu Kitaplığı’nı 14 Mart Cumartesi gününden itibaren Mart ayı sonuna kadar kapatıyoruz. Konu ile ilgili Mart ayı sonunda tekrar bir durum değerlendirmesi yaparak vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.