Odunpazarı Belediyesi ile Yeni Yol Okulları arasında protokol imzalandı

Odunpazarı Belediyesi, Yeni Yol Okulları ile bir protokol imzaladı. İmzalanan protokolle, COVID-19 salgını nedeniyle eğitimde yaşanan aksaklıkları gidermek ve öğrencilere destek olmak amacıyla ortak çalışmalar yürütülmesi planlanıyor.

Odunpazarı Belediyesi ile Yeni Yol Okulları arasında protokol imzalandı
11 Eylül 2020 Cuma 10:27

Odunpazarı Belediyesi ile Yeni Yol Okulları arasında imzalanan protokol öncesi Yeni Yol Okulları Kurucusu Yiğit Şentürk, Yeni Yol Özel Öğretim Kursları Koordinatörü Hasan Mercan ve Yeni Yol Özel Öğretim Kursları Müdürü Bekir Kırlot, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Başkan Kurt ve Yeni Yol Okulları arasında karşılıklı olarak imzalanan protokole göre Odunpazarı Gençlik Merkezleri tarafından belirlenen 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Yeni Yol Kişisel Gelişim Kursları tarafından uzaktan eğitim videoları ve deneme sınavları yapılacak. Yine Odunpazarı Gençlik Merkezleri tarafından belirlenen 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Yeni Yol Özel Öğretim kurslarının uygulamasından faydalanmalarına olanak sağlanacak. Ayrıca Uluslararası Bakalorya Projelerinde Odunpazarı Belediyesi ile Yeni Yol Okulları ortak çalışma yürütecek.

Başkan Kurt, imza töreninde Yeni Yol Okulları ile aralarında imzalanan protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Koronavirüs birçok alanda olduğu gibi eğitime de büyük bir darbe indirdiğini ifade eden Başkan Kurt, “Pandemi sürecinde eğitimin, ciddi anlamda, aksadığı bir dönemde bu protokolün bölgemizdeki çocuklar için yararlı olacağına inanıyorum. Bu konuda, bize destek olan Yeni Yol Okulları kurucularına ve yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi

Yeni Yol Okulları Kurucusu Yiğit Şentürk de Odunpazarı Belediyesi’nin, Eskişehir için çok önemli işlere imza attığını söyleyerek, “Yeni Yol Okulları olarak, Odunpazarı Belediyesi ile beraber, bu süreçte, uzaktan eğitim konusunda eğitimde eksik kaldığını düşündüğümüz alanlarda, öğrencilerimize destek olmak için bu çalışmayı başlattık” diyerek, Başkanı Kurt’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.