Odunpazarı Belediyesi Çocuk Başkan Beyzanur’a verdiği sözü tuttu

Odunpazarı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un makamını devrettiği Beyzanur Kunt’a verdiği sözü tuttu.

Odunpazarı Belediyesi Çocuk Başkan Beyzanur’a verdiği sözü tuttu
05 Aralık 2017 Salı 12:27

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Başkan Kurt’un makamına oturan Beyzanur Kunt, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü arayarak Türkmentokat Mahallesi’ne park yapılması talimatı vermişti. Başkan Kunt’un talimatını yerine getiren Odunpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Türkmentokat Mahallesi’ne 2 bin 110 m2’lik bir park yaptı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 4’üncü dönem Eskişehir Milletvekili olan aynı zamanda da Tükrmentokat Mahallesi doğumlu Cafer Sayılır’ın adının verildiği parkta 135 m2 çocuk oyun alanı, 90 m2 fitness alanı ve 1400 m2 de yeşil alan bulunuyor.  


 

14 Aralık 2017 Perşembe Günü açılışı yapılacak olan Cafer Sayılır Parkı’nda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son hazırlıklarını yapıyor.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.