Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’ndan büyük başarı: 14 öğrencisi konservatuarı kazandı

Odunpazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü çatısı altında iki yıldır devam eden tiyatro eğitimi ile Belediye Tiyatrosu hem kendi oyuncularını yetiştiriyor hem de konservatuar sınavlarına hazırlıyor.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’ndan büyük başarı: 14 öğrencisi konservatuarı kazandı
23 Eylül 2018 Pazar 17:39

Konservatuar sınavlarında başarılı olan öğrencilerini üniversitelerine; profesyonel hayata uğurlayan Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nun 2017-2018 ve 2018-2019 eğitim sezonunda toplam 14 öğrencisi konservatuarı kazandı. Yaşadıkları mutluluğu Odunpazarı Belediye Başkanı  Kazım Kurt ile paylaşan genç tiyatrocular, Başkan Kurt’a kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

ODUNPAZARI BELEDİYE TİYATROSUNUN GURUR TABLOSU

Öğrencilerden; Melih Salgır Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü, Özer Gökmen Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Türkü Özge İzgü Hacette Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Çağrı Nur KelleciDilek Sabancı Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Kübra Özkan Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü, Ahmet KayaarasıAkdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Enes İşlekDilek Sabancı Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Ezgi BüyükdereDilek Sabancı Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Ergül CanAkdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Merve AzgınKadir Has ÜniversitesiDevlet KonservatuarıTiyatro Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Devlet

Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Fatih Akbaş Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Zümre Meğreli Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü, Armanç Toktaş Uludağ Üniversitesi

Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü, Fatma Ezgi Eser Dokuz Eylül ÜniversitesiGüzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü kazandı.

YAŞADIKLARI MUTLULUĞU KAZIM KURT İLE PAYLAŞTILAR

Yaşadıkları mutluluğu Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile paylaşmak isteyen genç tiyatrocular, Başkan Kurt’u ziyaret ederek verdiği destek için teşekkür etti. Odunpazarı Belediye tiyatrosunun kendileri için bir okul olduğunu belirten genç tiyatrocular, “Her zaman desteğinizi hissettik. Oynadığımız oyunlarda da, çıktığımız bu yolda da bizleri yalnız bırakmadınız. Teşekkür ederiz” diye konuştu.

Genç tiyatroculara okul hayatlarında başarılar dileyen Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti. Başkan Kurt, “Büyük bir başarıya imza attınız. Bizleri çok gururlandırdınız. Yolunuz hep açık olsun. Okul hayatınızda başarılar dilerim” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.