ODE ESKİŞEHİR FABRİKASI’NDAN EK YATIRIM

Türkiye’nin yalıtım sektöründeki öncü firması ODE Yalıtım, 2017’de üretime başladığı Eskişehir fabrikasına yapacağı ilave yatırımla birlikte üretimi ve istihdamı artırmayı hedefliyor.

ODE ESKİŞEHİR FABRİKASI’NDAN EK YATIRIM
12 Ocak 2021 Salı 13:01

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, bu yılki planlarının üretim ve istihdamı artırmak olduğunu belirterek, büyüme hedeflerinin de yüzde 35 olduğunu söyledi.  Eskişehir’deki tesislerinde yapacakları ilave yatırımla birlikte üretimi ve istihdamı artıracaklarını ifade eden Turan, “Kısa bir süre içerisinde devreye alacağımız ‘ODE Yalıtım 5 Yıllık Stratejik Plan’ çerçevesinde, nitelikli insan kaynağımız ile yüksek teknolojiyi kullanıp markalı, katma değerli üretim yapmaya ve ihraç etmeye devam edeceğiz. Stratejik planımıza paralel olarak, Ar-Ge, dijital dönüşüm ve insan kaynakları özelikte planlamalarımızı da hazırlıyoruz. Eskişehir’deki üretim kapasitemizi artırmak için yapacağımız ilave yatırımla yaklaşık 150 kişiye daha istihdam sağlayacağız” dedi.  

1985 yılında taahhüt faaliyetleriyle ticaret hayatına başlayan ODE, 1988 yılında Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu alanlardan birine yönelerek yalıtım sektöründe ilerleme kararı aldı. 1990 yılında ithalatçı, 1996 yılında ise üretici olan ODE, bugün 5 üretim tesisinde, 4 binden fazla ürün çeşidiyle yalıtım sektörünün en büyükleri arasında yer alıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.