ODALARDAN BÜYÜKERŞEN’E TEBRİK

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanlığına 5’inci kez seçilen Yılmaz Büyükerşen’e ziyaretler devam ediyor.

ODALARDAN BÜYÜKERŞEN’E TEBRİK
17 Nisan 2019 Çarşamba 11:40

Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Eskişehir Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı tebrik etti.  Lokantacılar Odası ve Emlakçılar Odası üyeleri Başkan Büyükerşen ve ekibine yeni dönemde başarılar diledi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ise Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen ve Emlakçılar Odası Başkanı Gazi Çelik ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.