O yerler ziyaretlere kapatıldı

Büyükşehir Belediyesi koronanın pandemi olarak ilan edilmesi ardından pek çok müze ve sosyal donatıyı ziyaretlere kapattığını açıkladı.

O yerler ziyaretlere kapatıldı
12 Mart 2020 Perşembe 20:02

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: Kıymetli hemşehrilerimiz, 11 Mart 2020 tarihinde Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan etmesiyle birlikte, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için almış olduğumuz önlemleri genişletiyoruz.

Bu kapsamda 14 Mart 2020 Cumartesi itibariyle Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Eskişehir Kurtuluş Müzesi, Çağdaş Cam Sanatları Müzesi, Kent Belleği Müzesi, Canlı Tarih Sahnesi, Bilim Deney Merkezi ve Sabancı Uzay Evi, Masal Şatosu ve Hayvanat Bahçesi bünyesinde bulunan Eti Sualtı Dünyası ile Tropik Merkezimiz geçici süreyle ziyarete kapanmıştır.

Ayrıca yine aynı tarih itibariyle ESMEK kurslarımız, kapalı spor merkezlerimiz ve yüzme havuzumuzdaki tüm eğitimlerimize de geçici bir süre ara verilmiştir.

 Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.