O TOPLANTI İÇİN İŞLEMLER BAŞLATILDI

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi kantininde Eskişehir AK Parti Gençlik Kolları’nın toplantı yaptığı ortaya çıktı. Bunun üzerine fakültedeki bazı öğrenciler kantini boykot etme kararı aldı. Dekan Prof. Dr. Erhan Eroğlu ise AK Parti Gençlik Kolları'nın yaptığı toplantıya ilişkin gerekli işlemlerin başlatıldığını belirtti.

O TOPLANTI İÇİN İŞLEMLER BAŞLATILDI
21 Ekim 2019 Pazartesi 16:47

AK Parti gençlik kollarlının yaptığı etkinliği protesto eden öğrenciler, boykotun sona ermesi için taleplerini "Kantin ihalesini alan şahıslara soruşturma başlatılması ve okulumuzun resmi Twitter hesabından AKP Eskişehir Gençlik Kolları'nın paylaştığı skandal toplantı fotoğraflarını beğendiği için özür mesajı yayınlanması" olarak açıkladı.

Dekan Prof. Dr. Erhan Eroğlu, ise AKP Gençlik Kolları’nın yaptığı toplantıdan ne dekanlığın ne de rektörlüğün bilgisi olmadığının altını çizerek gerekli işlemlerin başlatıldığını söyledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.