O SALONDA REİSE DEYİN Kİ…

O SALONDA REİSE DEYİN Kİ…
16 Şubat 2018 Cuma 15:24

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelişini bir hafta önceden iliklerimize kadar hissettik.

Yollar bayraklarla doldu.

Her gün Reis-i Cumhur’un gelişinden kaynaklı bir tedbirin haberini okuduk.

Eskişehir olarak reisi iyi ağırlamak konusunda neredeyse seferberiz.

Şimdi sevgili AK Partililerden bir şey rica edeceğim.

Rica edeceğim şey çocuklarımızın sağlığını, Alpu’nun pancarını ve kendilerinin vicdanını kurtarmaya yönelik olacaktır.

Bol alkışın, derbi benim diyen maçları gölgede bırakacak tezahüratların uçacağı salonda bir babayiğit çıkıp reise desin ki; “Eskişehir termik santral istemiyor efendim. Bunu yüksek sesle belirtenler olduğu gibi. Gönlündeki isteksizliği diline yansıtmaktan çekinenler de mevcuttur. Biz elimizden geldiğince termik santralden zarar gelmeyecek yönünde söylemler ile Alpu’ya termik santral yapmaya ikna etmeye çalışıyoruz vatandaşları. Ama inanın istemiyorlar” 

Misafirperver, konuk sever Eskişehirlilerin bu isteğini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ileten her kim olursa olsun hiçbir şey kazanmasa, yahut çok şey kaybetse dahi Eskişehir’in en ciddi kaybının önüne geçmek adına büyük bir adım atmış olacak.

Yetmez mi?

O salonda Genel Başkanınızı alkışlayın.

Şık bir kongre yapacağınız belli gurur duyun, ama cumhurun reisine kısık sesle de olsa bu ahvali iletin.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.