Nuray Akçasoy’dan itiraz geldi: Her gün yüzlerce can kaybediyoruz.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca maske yasağının gevşetildiğini açıklamıştı. Bakan Koca’nın o açıklamasına Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy’dan itiraz geldi: Her gün yüzlerce can kaybediyoruz.

Nuray Akçasoy’dan itiraz geldi: Her gün yüzlerce can kaybediyoruz.
03 Mart 2022 Perşembe 12:06

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca “Artık açık havada maske kullanmak zorunda değiliz. Kapalı ortamlarda havalandırma yeterliyse ve mesafe kuralına uyum gösterilebiliyorsa maske takmak artık şart değil” açıklaması yapmıştı. Koca’nın bu açıklamasına Eskişehir Kent Konseyi başkanı Nuray Akçasoy’dan itiraz geldi. Hergün yüzlerce can kaybediyoruz diyen Akçasoy şu ifadelerde bulundu: Artık bulaşmıyor mu? Her gün yüzlerce can kaybediyoruz. Açık alan kapalı alan farketmez. Ben maske takmaya devam edeceğim

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.