NİSA OLAYINDA FLAŞ GELİŞME

27 Mayıs Pazartesi günü Tunalı Mahallesi'nde kaybolan ve dün akşam polis ekiplerince Porsuk Bulvarı'nda bulunan 14 yaşındaki kız çocuğunun boynunda ve vücudunda darp izlerine rastlandığını, sarı olan saçının siyaha boyandığını belirtildi.

NİSA OLAYINDA FLAŞ GELİŞME
30 Mayıs 2019 Perşembe 11:19

DSP Odunpazarı İlçe Başkanı Fatih Altaş, 27 Mayıs Pazartesi günü Tunalı Mahallesi'nde kaybolan ve dün akşam polis ekiplerince Porsuk Bulvarı'nda bulunan 14 yaşındaki kız çocuğunun boynunda ve vücudunda darp izlerine rastlandığını, sarı olan saçının siyaha boyandığını belirterek, çocuğun tehdit ve cebirle zorla alıkoyulduğuna dair emarelerin tespit edildiğini bildirdi. Altaş, yaptığı açıklamada, 27 Mayıs Pazartesi günü Tunalı Mahallesi'nde kaybolan kız çocuğunun dün kayıp haberlerinin yurt genelindeki basın yayın araçlarında geniş yer bulması sonucu gelen ihbarlar sayesinde emniyet mensuplarınca Porsuk Bulvarı'nda bulunduğunu kaydetti. Çocuğun bulunduğunda, boynunda ve vücudunda darp izlerine rastlandığını, sarı olan saçının siyaha boyandığının anlaşıldığını ifade eden Altaş, "Sarı olan saç rengi siyah olarak değiştirilmiş. Tehdit ve cebirle zorla alıkoyulduğuna dair emareler tespit edilmiştir. Çocuk, savcılık kararıyla koruma altına alınmış olup, adli süreç ve tıbbi muayenesi devam etmektedir. Çocuk ile ilgili her türlü gelişmeler basın mensupları aracılığıyla kamuoyuyla paylaşılacaktır. Başkaca benzer üzücü olayların yaşanmaması için vatandaşlarımızı ve basınımızı olayın takipçisi olmaya davet ediyoruz.  Bizler DSP olarak konunun sonuna kadar takipçisi olacak, suçlular yakalanıp hakettikleri cezayı alana ve Eskişehir’imizde bu olaylar son bulana kadar bu olayların peşini bırakmamakta kararlıyız." DSP Tepebaşı İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Ö.'nün kızının dün kaybolduğuna ilişkin açıklama yapılmış, kaçırıldığından şüphelenildiği bildirilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.