Nevin Kavak adaylığını açıklayacak

CHP İl kongresi öncesinde adaylık açıklamaları devam ediyor. Mevcut il başkanı Adar’ın yanı sıra Recep Taşel, Ali Ünal ve Metin Tomsuk da kongrede aday olacaklarını açıklamışlardı. Bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Nevin Kavak sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile aday olacağını duyurdu.

Nevin Kavak adaylığını açıklayacak
10 Şubat 2020 Pazartesi 13:05

23 Şubat’ya gerçekleştirilecek olan CHP İl Kongresi öncesinde adaylığını açıklayanlar arasına Nevin Kavak da dahil oldu. Adı uzun süredir il Başkanlığına  aday olacaklar listesinde anılan Kavak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “15 Şubat Cumartesi günü, saat 13:00'de, il binasında, il başkan adaylığımı açıklayacağım. Demokrasinin gücüne inananların desteği güç verecektir. Saygı ve sevgilerimle” paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.