Nebi Hatipoğlu Eskişehirspor'u ziyaret etti

Europen firması sahibi ve geçmiş dönemde kulüp başkanlığı görevinde bulunan Nebi Hatipoğlu Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesislerini ziyaret ederek Başkan Mehmet Şimşek ile görüştü.

Nebi Hatipoğlu Eskişehirspor'u ziyaret etti
08 Şubat 2022 Salı 13:22

Bu yıl altyapıya verdiği malzeme desteğiyle kulübün yanında olmaya devam eden Hatipoğlu, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek, Yönetim Kurulu Üyeleri ve altyapı oyuncularıyla bir araya geldi. Hatipoğlu; Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek’e ve Yönetim Kuruluna Eskişehirspor’u zor zamanında devralarak takıma sahip çıktıkları için teşekkür etti. Takıma hedefleri doğrultusunda başarı dileklerini ileten Hatipoğlu, şehrin önde gelenlerine çağrıda bulunarak; takıma destek verilmesi gerektiğini belirtti. Hatipoğlu ayrıca, Europen olarak altyapıya verdikleri desteğin devam edeceğini söyledi.

Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek ise; Nebi Hatipoğlu’nun altyapıya yapmış olduğu büyük katkının şehre örnek olması dilekleriyle kendilerini camia adına teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.