Nebi Hatipoğlu AK Parti yolunda mı?

Her sözüyle gündem yaratan İYİ Parti Eskişehri Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun katıldığı bir televizyon programında “Eskişehir’i AK Parti kazanırsa rahatsız olmam” sözlerini değerlendiren Hakkı Sağlam Hatipoğlu’nun AK Parti’ye geçeceğini iddia etti.

Nebi Hatipoğlu AK Parti yolunda mı?
22 Eylül 2023 Cuma 13:05

Sakarya Gazetesi’nde bugün yayımlanan köşesinde Hakkı Sağlam, Hatipoğlu’nun milletvekili olduktan kısa bir süre sonra yaptığı açıklamada, Yerel seçimlerde İYİ Parti olarak AK Parti ve MHP ile işbirliği yapabileceklerini yönündeki sözlerini hatırlattı. Sağlam, bu hatırlatmanın ardından katıldığı son televizyon programında Hatipoğlu’nun bu kez yerel seçimleri AK Parti’nin kazanması halinde rahasız olmayacağı yönündeki sözlerini de işaret ederek, Hatipoğlu’nun AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddiasını “yolcudur Abbas bağlasan durmaz” diyerek dile getirdi.

Yazının tamamını buradan okuyabilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.