Nebi Hatipoğlu aday adayları ile tanıştı

AK Parti Eskişehir il başkanlığı belediye başkanı aday adaylarının da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan çıkan sonuç ise aday adaylarının katıldığı toplantıda adayların yer almadığı oldu.

Nebi Hatipoğlu aday adayları ile tanıştı
22 Aralık 2023 Cuma 14:52

AK Parti Eskişehir İl Başkanımız Süleyman Reyhan, AK Parti MKYK üyesi Ali Demirel, AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ve Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı İlçe BaşkanıÜmit Sezer, Tepebaşı İlçe Başkanı Emre Aydın ile belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan isimler bir araya geldi. Yapılan toplantıdan dışarıya yansıyan ise aday adaylarının katıldığı toplantıda adayların yer almadığı oldu.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Nebi Hatipoğlu’nun Tepebaşı için Dündar Ünlü’nün, Odunpazarı için ise Burhan Sakallı’nın aday olması yönünde tavır aldığı toplantıya katılan aday adaylarının ortak kanısı olurken, Hatipoğlu’nun toplantıda, belediye meclis üyeliklerinde de parti dışında isimlere yer vereceğini söylediği öğrenildi. Toplantıda, adaylığı açıklanmadan hiçbir şeyin kesin olmadığını belirten Hatipoğlu’nun aday olmaması halinde de aday olacak isim için maddi manevi elinden ne geliyorsa yapacağını aday adaylarından da aynı tavrı beklediğini söylediği ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.