NE KORONADAN ANLIYORLAR NE PARADA...

Eskişehir'de eğlence merkezi ve derneklerde korona virüs tedbirlerine ilişkin yapılan denetimlerde virüs tedbirlerine aykırı davranan, kumar oynayan ve oynatan toplam 95 kişiye 299 bin 250 lira para cezası kesildi.

NE KORONADAN ANLIYORLAR NE PARADA...
28 Eylül 2020 Pazartesi 13:53

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı ekipler tarafından, kumar suçunu önlemek ve korana virüs tedbirlerini denetlemek amacıyla Hoşnudiye ve Güllük mahallelerinde faaliyet gösteren iki dernek ile bir eğlence merkezine baskın düzenlendi. Söz konusu yerlerde sosyal mesafe kuralına uyulmadığını ve kumar oynatıldığını tespit eden ekipler, bu mekanlarda bulunan 95 kişiye ceza kesti. Önlemleri hiçe sayan kişilere korona virüs tedbirlerine aykırı davranmak, kumar oynama ve oynatmak suçlarından toplam 299 bin 250 lira ceza verildi. Öte yandan dernek yöneticileri ile işletme sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.