NASREDDİN HOCA EVİNE DAVET EDİYOR

Sivrihisar Belediyesi Uluslararası Nasreddin  Hoca Kültür ve Sanat Festivali öncesinde Sivrihisar Belediyesi ekipleri yoğun bir tempo içerisinde festival hazırlıklarını sürdürüyor.

NASREDDİN HOCA EVİNE DAVET EDİYOR
21 Haziran 2019 Cuma 12:24

Nasreddin Hoca’nın doğup büyüdüğü Sivrhisar’ın Nasreddin Hoca Mahallesi (Hortu Köyünde) bulunan evinde ummalı bir çalışma yürüten Sivrihisar Belediyesi ekipleri yerli ve yabancı turistlerin en güzel ortamda tarihi ve kültürel alanlarda karşılaşmalarını sağlamak adına başarılı işlere imza atıyorlar.

Nasreddin Hoca’nın doğup büyüğü Nasreddin Hoca Mahallesindeki ev festival boyunca yerli ve yabancı turistlere açık olacak. Ziyaret etmek isteyen herkesi Nasreddin Hoca evine bekliyor.

28-29-30 Haziran tarihleri boyunca Sivrihisar’da yapılacak olan Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali öncesinde Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’de “Sivrihisarımıza gelecek olan binlerce vatandaşımıza daha iyi hizmet edebilmek ve onları en iyi şekilde ağırlamak adına çalışmalarımız devam ediyor. 28-29-30 Haziran tarihlerinde yapacağımız Uluslararası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivaline herkesi bekliyoruz” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.