Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun ortaokul kısmı kapanıyor

Anadolu Üniversitesi içerisinde eğitim veren Mustafa Kemal İlköğretim okulunun son dakika kararıyla ortaokul kısmı kapatılıyor. Ön kayıt yaptıran veliler isyanda.

Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’nun ortaokul kısmı kapanıyor
26 Temmuz 2022 Salı 11:02

Mustafa Kemal İlköğretim okulunun ortaokul kısmı bina ve kalabalık sınıflardan dolayı kapatılıyor olması velileri isyan ettirdi.  Yaklaşık 1 yıldır İlçe Milli Eğitim, Anadolu Üniversitesi Rektörlüğünden ek bina talebinde bulunmasına rağmen sorun bir türlü çözülemedi. Buna rağmen 5 sınıfa geçen öğrencilerden ön kayıt alındı. Son 3 güne kadar kesin kayıtların yapılacağı yönünde kendilerine bilgi verildiğini belirten veliler ayrıca burslululuık sınavlarını kazanmalarına rağmen Mustafa Kemal İlköğretim okulunu seçtiklerini ve şimdi ciddi bir mağduriyet yaşadıklarını ifade ettiler.  Ön kayıt yaptıran veliler  şimdi yeni okul arama telaşında.Veliler mağduriyetlerinin, kaynağının okul idaresi olduğunu ileri sürüyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.