Mustafa Karagülle başhekimlikten istifa etti

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Karagülle, görevinden istifa etti. Karagülle, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bilecik EAH’de Hematoloji uzmanı olarak görev yapacak.

Mustafa Karagülle başhekimlikten istifa etti
03 Ağustos 2023 Perşembe 13:52

Sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran Mustafa Karagülle,  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bilecik EAH’de Hematoloji uzmanı olarak görev yapacağını açıkladı. Karagülle, "Yürütmekte olduğum Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi başhekimliğinden istifaen ayrılmış bulunmaktayım. Bugünden itibaren Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Bilecik EAH’de Hematoloji uzmanı olarak görev yapacağım. Görev yaptığım süre zarfında desteğini esirgemeyen başta sevgili eşim ve ailem olmak üzere devlet büyüklerime, 7 yıldır gece gündüz demeden beraber çalışmış olduğum yönetici arkadaşlarıma, birlikte hekimlik yaptığım sevgili meslektaşlarıma, çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yeni ekibe şimdiden başarılar diliyorum. Umarım Eskişehir halkının desteğiyle Yunus Emre Devlet Hastanesi hakettiği seviyeye yükselmeye devam edecektir. Gök kubbede hoş bir seda bırakabildiysek ne mutlu bize"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.