MURAT DİRİ’DEN TARAFTARA ÇAĞRI

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, hafta sonu Eskişehir'e gelecek olan Adana Demirspor taraftarlarını en iyi şekilde ağırlamak istediklerini söyledi.

MURAT DİRİ’DEN TARAFTARA ÇAĞRI
01 Mart 2018 Perşembe 12:55

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, hafta sonu oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasıyla ilgili taraftara çağrıda bulundu. Diri şunları söyledi:

"Eskişehirspor’umuz hafta sonu kendi sahamızda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Ligin gidişatı açısından çok kritik bir maç oynanacak olmasının yanında iki camianın dostluğu açısından da çok güzel bir hafta sonu bizleri bekliyor.

Ligin ilk yarısında Adana’da oynanan müsabaka öncesinde Adanademirspor taraftarı bizleri karşıladı ve çok güzel bir şekilde ağırladı. Bizler de cumartesi günü Eskişehir halkına yakışır bir şekilde onları ağırlamak için sabırsızlanıyoruz. Buradan tüm camiamıza, tüm halkımıza sesleniyoruz. Sokaklarda karşılaştığınız Adana Demirsporlu dostlarımızın karnını doyurun, çaylarını kahvelerini ikram edin, bu dostluğa katkıda bulunun. Ülke olarak kenetlenmeye ihtiyacımızın olduğu bu günlerde böyle manzaralarla karşılaşmak herkese iyi gelecektir.

Son olarak şunları belirtmekte fayda var.

Tribünlerde dostluk havası esecek olmasına rağmen maçın başlangıç düdüğüyle birlikte sahada kıyasıya bir mücadele olacak. Bizlerin futbolcularımızdan isteğimiz öyle ya da böyle bu maçı kazanmaları olduğu için 90 dakika boyunca en yoğun şekilde onları destekleyeceğiz ve gücümüzü sahaya yansıtacağız. Böyle maçlarda bazen anlık gerginlikler olur, taraftar olarak bu gerginlikleri üst noktalara taşımadan bu maçta sadece takımımızı destekleyelim."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.