Mülkiyelilerden Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Eski TBMM Başkanvekili gazeteci Uluç Gürkan ve beraberindeki mülkiye mezunlarından oluşan heyet, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti.

Mülkiyelilerden Başkan Büyükerşen’e ziyaret
31 Ekim 2022 Pazartesi 13:51

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor.

Eski TBMM Başkanvekili gazeteci Uluç Gürkan ve 68 mezunu mülkiyeliler, Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. Misafirlerini Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlayan Başkan Büyükerşen, nazik ziyaret nedeniyle teşekkür ederek heyete yapılan belediyecilik çalışmalardan bahsetti.

Misafirperverliği nedeniyle heyet adına Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Uluç Gürkan, Eskişehir’in şehircilik, eğitim, kültür, sanat başta olmak üzere her yönüyle örnek bir kent olduğunu belirtti.

 Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Mülkiyeliler heyeti ziyaretin ardından kentte bir dizi gezi gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.