Mühendisler, Gündüzler’de ÇED raporunu anlatacak

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Can Ayday, Eskişehir- Alpu’da kurulması planlanan kömürlü termik santral projesine ait çıkan nihai ÇED Raporu eksiklikleri ile ilgili hazırladıkları ve kitapçık olarak yayımladıkları raporu, Gündüzler Mahallesi halkı paylaşacaklarını duyurdu.

Mühendisler, Gündüzler’de ÇED raporunu anlatacak
06 Ağustos 2018 Pazartesi 12:46

 Söz konusu ÇED Raporu’nun kamuoyu yeterince bilgilendirilmeden tamamlandığını ifade eden Ayday “Raporda bölge halkının nasıl etkileneceği, yer altı ve yer üstü sularının faaliyet bileşenlerinin nasıl etkileneceği ve daha birçok konuda kopukluklar ve eksiklikler olduğunu tespit ettik. Yayımladığımız rapor ile vatandaşlarımızı bilgilendirmek istiyoruz. Gündüzler Mahallemiz de santralden en çok etkilenecek bölgelerimizden birisi. Bu yüzden Jeoloji Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi olarak Salı akşamı mahalle sakinleri ile bir araya gelecek, gerek soru cevap gerekse sunumlarımızla mahalle sakinlerini bilgilendireceğiz.”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.