Muharrem İnce Eskişehir’de gençlerle buluştu

Memleket Hareketi adı altında çalışmalarına devam eden Muharrem İnce İnce, Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen Bulvarı’ndaki Efendi Lounge’da gençlerle bir araya geldi. İnce burada “İktidar partisinin de muhalefet partilerinin de hepsinin tüzükleri aynı, bakış açıları aynı… salıdan salıya beşer dakika kavga ediyorlar” diye konuştu.

Muharrem İnce Eskişehir’de gençlerle buluştu
22 Mart 2021 Pazartesi 17:43

50+1’ alacaklarını ifade eden İnce “Ben bu memleketin evlatlarına inanıyorum. Hakkari’de, Edirne’de, Sinop’ta, Antalya’da, Konya’da her yerde bizim akıllı evlatlarımız var. Yeter ki bu değerlendirilsin. Almanya’ya gönderiyorsun aşıyı buluyor Türkiye’de neden bulamıyor? Aynı doktor Almanya’da aşıyı buluyor, Türkiye’de olsa bulamazdı. Niye bulamaz? Çünkü şartlar uygun değil. Çünkü doğru eğitim vermiyoruz. Bizim insanımız zekidir, çalışkandır. Yeter ki koşullar hazırlansın. Devletin görevi de zaten bu koşulları hazırlamaktır.

İnşallah biz Allah’ın izniyle 50+1 alacağız. 3 Mart akşamı yayına çıktım. Seneye 3 Mart’ı görün dedim. Bir iki ay içinde otobüsün üstüne çıkıp Türkiye’yi karış karış gezmeye başladığımda sonbahardan itibaren herkes görecek zaten ne olduğunu…

İktidar partisinin de muhalefet partilerinin de hepsinin tüzükleri aynı, bakış açıları aynı… salıdan salıya beşer dakika kavga ediyorlar. Biz bu iktidar düzeninden de bu muhalefet düzeninden de kurtulacağız. Bizim hedefimiz 50+1. Büyük ekonomik krizler sadece iktidarı vurmaz. Muhalefeti de siler süpürür. Dünyada hep böyle olmuştur. Birbirine benzeyen tek adam partilerinden memlekete hayır gelmez. Türkiye bu hale geldiyse tek adam partileri sayesinde geldi. Hepsi tek adam partisi… Eskişehir milletvekillerini seçerken herhangi bir partinin üyelerine bir tanesi soruyor mu? Hayır, hiç kimse sormuyor. Tepeden inme birilerine gösteriyorlar. Her parti böyle… Onun için toptan kurtulmamız lazım. Hepsinden… İktidarından muhalefetinden… Bunu Memleket Hareketi başaracak.

AKP’nin üyelerine de soran yok, CHP’nin üyelerine de soran yok, MHP’nin üyelerine de sorun yok, İYİ Parti’nin üyelerine de soran yok… Üyelere bir şey soran yok. Genel Başkanlar orada yazıyor ‘sen sen sen’ diyor. Dolayısıyla hepsi aynı tarafta parti. Bizde öyle olmayacak. Demokrasinin kurallarını partide yaşatacağız.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.