Mor Menekşeler Kadınlar Birliği Odunpazarı’nda Kıbrıs’ı tanıttı

Odunpazarı Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Mor Menekşeler Kadınlar Birliğini misafir ediyor.

Mor Menekşeler Kadınlar Birliği Odunpazarı’nda Kıbrıs’ı tanıttı
29 Ekim 2019 Salı 13:13

Kıbrıs kültürünü yaymak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurulan Mor Menekşeler Kadınlar Birliği, Tarihi Bölge’de yer alan Odupazarı Belediyesi Kadın El Sanatları Pazarında (OKEP) stant açtı.

Mor Menekşeler Kadınlar Birliği, yöresel etkinlik yapmak ve yöresel ürünleri tanıtmak için Odunpazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden yardım istedi. Mor Menekşeler Kadınlar Birliğinimisafir eden Odunpazarı Belediyesi, OKEP çadırlarında Kıbrıslı Kadınların stant açmasını sağladı. 1 gün boyunca OKEP çadırlarında etkinlik düzenleyen kadınlar, yöresel ürünleri ve kültürlerini Eskişehirlilere anlattı. Eskişehirliler de Kıbrıslı Kadınların açtığı standa yoğun ilgi gösterdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.