Moldova Büyükelçisi Croıtor’dan Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen Moldova Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Dmitri Croitor, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Moldova Büyükelçisi Croıtor’dan Başkan Büyükerşen’e ziyaret
26 Ekim 2021 Salı 14:12

Kent ve belediye çalışmaları hakkında Croitor’a bilgi veren Başkan Büyükerşen, Moldova ile Türkiye arasındaki bağların her daim kuvvetli olduğuna değindi. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak kardeş şehir ilişkilerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Büyükerşen, ziyareti dolayısıyla Dmitri Croitor’a teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Büyükelçi Dmitri Croitor’a “Zamanı Durduran Saat” kitabını imzalayarak hediye etti.

Eskişehir’in Türkiye’nin en özel kentlerinden biri olduğunu ifade eden Büyükelçi Dmitri Croitor ise Başkan Büyükerşen ve ekibinin de bu kent için çok önemli çalışmalar yaptığını belirtti.

Ziyaret çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona ererken, Büyükelçi Dmitri Croitor, Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi, Kurşunlu Külliyesi ve Odunpazarı Modern Müzeyi ziyaret etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.