MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR

Kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Sütlüce Mahallesi, Marmaralı ve Yaylalar Sokak’ta kaldırımları desenli asfalt ile modern bir görünüme kavuşturuyor.

MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
10 Ocak 2021 Pazar 12:33

Sorumluluk alanında bulunan mahallelerde çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Alt yapı ve asfalt çalışmaları kısa bir süre önce tamamlanan Marmaralı ve Yaylalar Sokak’ta kaldırımlara desenli asfalt çalışması gerçekleştirildi. Havaların yağışsız olduğu günlerde çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini hatırlatan yetkililer, çalışma gerçekleştirilen alanlarda sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.