Midas’ta tarihi kareler

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin düzenlediği Midas Vadisi fotoğraf gezisine çok sayıda fotoğrafçı katıldı. Etkinlikte fotoğraf tutkunları, eşsiz tarihi ve doğal güzelliğin içerisinde bulunan bölgede birbirinden özel fotoğraflar çekti.

Midas’ta tarihi kareler
27 Mayıs 2022 Cuma 12:04

Binlerce yıllık gizemli tarihe fotoğraflarla yolculuk yapmak üzere gençler, Eskişehir Ulus Anıtı önünde buluştu. Buradan Han Yazılıkaya (Midas Anıtı) bölgesine giden fotoğraf tutkunları Doğanlıkale’den geziye başladı.

Büyükşehir Gençlik Merkezinin bir araya getirdiği fotoğrafçıları gezide, rehber Hakan Öncü bilgilendirirken, çiçek tarlalarından geçerek 5 km yürüyen fotoğraf tutkunları güzel karelere imza atmanın mutluluğunu yaşadı.

Gerdekkaya’ya kadar süren yürüyüşten sonra gençler, Yazılıkaya’daki Midas'ın tahtında çekimler yaptı. Midas’ın başkenti olan ‘Akropolis’i adım adım gezen katılımcılar, çok güzel bir gün geçirdiklerini belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e fotoğrafçılığa verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.