MHP yerel seçim çalışmalarına hız verdi

Yerel seçim hazırlıklarını sürdüren MHP’de İl Başkanı İsmail Candemir, “Vatandaşlar belediyeden aldıkları hizmetten memnun değil bunu her yerde görüyoruz. Biz kimin aday olup olmayacağına bakmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

MHP yerel seçim çalışmalarına hız verdi
03 Aralık 2023 Pazar 15:37

31 Mart yerel seçim hazırlıklarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi mahalle ve köylerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Çalışmaların kendileri açısından gayet iyi geçtiğini belirten MHP İl Başkanı İsmail Candemir, “Biz kimin aday olup olmayacağı tartışmalarına girmeden hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Alanda gördüğümüz vatandaşlarımız ciddi şekilde hizmet alamamaktan şikayetçi. Bu durum değişimi zorunlu kılıyor” dedi.

Adaylık görüşmelerinin genel merkezlerde düzeyinde devam ettiğini belirten Candemir, “En başından beri belirttiğimiz üzere biz teşkilatlar olarak adaylık tartışmalarına girme taraftarı değiliz. Zaten bu konu genel merkezler düzeyinde devam ediyor. Önümüzdeki hafta sürecin tamamlanacağını düşünüyoruz. Biz mümkün olduğu kadar vatandaşlarla temasımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.