MHP Tepebaşı'ndan Sivriye Tam Destek

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Aday Aday Adayı Ahmet Sivri MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Dumanı ziyaret etti.

MHP Tepebaşı'ndan Sivriye Tam Destek
16 Ekim 2023 Pazartesi 12:17

Tepebaşı bölgesinin sorunlarının ve çözüm önerilerinin gündeme geldiği ziyarette hep birlikte Tepebaşına Hizmet edeceklerini vurgulayan Sivri ve Duman, birlikte önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade ettiler.

Bir süre önce seçilen MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Faruk Duman’ın Çamlıca’da uzun yıllar esnaflık yaptığını ifade eden Sivri, “Faruk Başkanımla  uzun yıllardır tanışıyoruz, Faruk Başkanım her zaman, herkesin abisi olmuştur. Üstlendiği yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

FARUK BAŞKANIMI ŞANS OLARAK GÖRÜYORUM

Cumhur İttifakı’nın ülke için öneminden bahseden Sivri, “ İttifakı’mızın ne kadar kıymetli olduğu, ne kadar değerli işler yaptığı ortada. Bunu yerel seçimde de başarmak istiyoruz. Bu beraberliğin neler yapabileceğini kapı kapı gezip herkese anlatacağız. Bölgenin sorunlarına vakıf olan Faruk Başkanımın tecrübelerinden faydalanacağız. Hep birlikte Tepebaşı’na hizmet edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.