MEZARLIKLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan şehir merkezi ve ilçelere bağlı mahallelerdeki tüm mezarlıklarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.

MEZARLIKLARDA BAKIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
15 Haziran 2020 Pazartesi 13:53

Eskişehir’in merkez ve ilçelerindeki tüm mezarlıklarından sorumlu olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mezarlıkların estetik görüntüye kavuşması ve vatandaşların kabir ziyaretlerini güvenli ve sağlıklı bir ortamda gerçekleştirebilmesi için mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte çalışmalara hız verdi. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı mezarlık bakım ekibi hem kent merkezinde hem kırsal mahalle mezarlıklarında yoğun bir çalışma gerçekleştirerek mezarlıkların bakımlarını gerçekleştiriyor.  

Özellikle kış döneminde büyüyen otların bahar mevsimiyle birlikte Büyükşehir Belediyesi’nce temizlendiğini ifade eden vatandaşlar ise, gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.