Mevsimlik işçilerin çadırlarını sağanak vurdu

Eskişehir’de dün belirli aralıklarla devam eden kuvvetli sağanak yağış, çadırlarda yaşayan mevsimlik işçilere zor anlar yaşattı.

Mevsimlik işçilerin çadırlarını sağanak vurdu
13 Haziran 2022 Pazartesi 11:07

Eskişehir genelinde etkili olan sağanak yağış sonrasında Tepebaşı’nın Beyazaltın Mahallesi’nde bulunan mevsimlik işçi çadırları zarar gördü. Mahalle çevresindeki tarlalarda çalışan 130 mevsimlik tarım işçisinin barındığı 25 çadırda sağanak yağmur dolayısıyla su sızıntısı oluştu. Ekiplerin çalışmaları sonucu çadırların içerisine yağmur sularının girdiği, halı, battaniye ve yorganlarının zarar gördüğü, can kaybı ve yaralanmanın olmadığı tespit edildi. Meydana gelen zarardan dolayı AFAD ve Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ekiplerinin gerekli yardımı yapmak üzere bölgede tespitlerde bulunduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.