Metin Güler: Aziz milletimize geçmiş olsun

ETO Başkanı Metin Güler, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden dolayı derin üzüntü duyduğunu belirterek, “Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı bünyesinde organ üyeleri olarak ivedilikle yardım kampanyası başlattık” dedi.

Metin Güler: Aziz milletimize geçmiş olsun
06 Şubat 2023 Pazartesi 11:44

Bir kez daha deprem gerçeğiyle karşı karşıya kalındığını belirten Güler, “Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem haberiyle sarsıldık.  Bölgede derinden hissedilen ve birçok şehirde yıkıma sebep olan deprem sebebiyle büyük üzüntü duyuyorum” dedi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar dileyen Güler, . Göçük altında kalan vatandaşlarımıza da bir an önce ve sağ salim bir şekilde ulaşılmasını temenni ettiğini söyledi.

Yaralar sarılacak

Yardım kampanyası başladıklarını belirten Güler, “Eskişehir Ticaret Odası olarak her zaman olduğu gibi yine depremzedelerimizin yanında olacak, deprem felaketinin yaralarının sarılmasına katkıda bulunacağız. Ayrıca Eskişehir Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı bünyesinde organ üyeleri olarak ivedilikle yardım kampanyası başlattık. Kampanya ile bölgede ihtiyaç olan malzemelerini tedarik etmeyi ve acilen bölgeye ulaştırmayı planlıyoruz. Aziz milletimize geçmiş olsun.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.