Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor

Eskişehir ve çevresinde sıcaklıklar düşerek sağanak yağışların geleceği bildirildi.

Meteoroloji uyardı: Yağmur geliyor
04 Mayıs 2018 Cuma 16:06

Eskişehir, Bursa, Kütahya ve Bilecik yarından itibaren serin ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Bu sebeple mevsim normallerinin 6-10 derece üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının pazar gününden itibaren mevsim normalleri civarına düşeceği bekleniyor
5 Mayıs 2018 Cumartesi: Eskişehir, Kütahya, Bilecik illerinin tüm ilçeleri ile Bursa ilinin güney ve doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
6 Mayıs Pazar: Yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
7 Mayıs Pazartesi: Yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış tahmin ediliyor.
Bu mevsimde genellikle öğleden sonraları görülen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar; yerel dolu yağışına, kısa sürede meydana gelen kuvvetli sağanaklar, ani sel ve su baskınlarına yol açabilir. Vatandaşlarımızın yağışın olumsuz etkilerinden korunmak amacıyla günlük hava tahminlerini ve meteorolojik uyarıları takip etmeleri gerekiyor.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.