MERHABA...

Recep Taşel yazılarıyla esgundem26.com'da.

MERHABA...
01 Ocak 2018 Pazartesi 14:26

'Nerede Kalmıştık...' diye yazıma başlamayacağım. Çünkü Fatih Terim değilim, olmak da istemem zaten. İki oğlumla bu yüzden atışıyoruz, onlar pek memnunlar hallerinden...

Ama çok içten bir MERHABA ile selamlıyorum Esgündem26 okurlarını, tanıdık tanımadık herkesi ve güzel Aşk_ Şehir'in güzel insanlarını...   

1 Kasım seçimlerinden sonra biraz kırgınlık, biraz kızgınlık, daha sonra da CHP İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi olmam nedeniyle, gazetede köşe yazısı  yazmayı etik bulmadığım için yazmadım.

Soner ve Ayşe Kaytan Uçak ile çok eskiye dayanmayan, yeni ama samimi bir dostluk geliştirdik. Karı koca çok iyi ve cesur insanlar. Esgündem26 adlı İnternet Gazeteleri var. Burada kendi mesleklerini yaparak geçimlerini sağlıyor ve çekirdek aile olarak kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışıyorlar.

Soner,  geçtiğimiz günlerde ''ağabey, yazı yazmaya karar verirsen bizim gazetede yazar mısın'' diye bir öneri getirdi. ''Tabi neden olmasın'' dedim.  Ama öncelikle yapmam gereken bir şey vardı. 

İstikbal Gazetesinde yazı yazmam için beni ikna eden önceki patronum (birbirimize patron diyerek hitap ederiz) sevgili Murat Taşkın'dan izin istedim. Sağ olsun beni destekledi ve 'iyi olur, deneyimlerini aktar ' diye onay verdi.

'Çemberin Dışından' köşesi bundan böyle Es Gündem 26'da devam edecek.

Çok uzun yazılan köşe yazılarının çok okunmadığını bildiğim için, mümkün olduğunca fazla detaya girmeden kısa yazılar yazmaya çalışacağım. Daha önce olduğu gibi sosyal medya, şehir, ekonomi, iş dünyası ve güncel siyaset ile ilgili düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım.

2017 yılının son saatlerinde ve 2018 yılının ilk saatlerinde sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğim iki paylaşım ile ilk yazımı bitirmek isterim.,  

Asgari ücrete yapılan 199 TL'lik artış için "Beyefendiler asgari ücrete yapılan zammı beğenmiyor. Elinize, dilinize dursun. 9 kat biz artırdık" diyen Erdoğan’a soruyorum?

Cumhurbaşkanı maaşı: 2003’de Brüt 5.279 TL. 2018'de Brüt 53.250 TL. KAÇ KAT?

Sayın Erdoğan, bu durumda asgari ücretlinin maaşı erirken, sizin refah payınız artmış olmuyor mu?


Adaletli olan; az kazanana çok zam, çok kazanana az zam uygulaması daha doğru değil mi?

Eskişehir'e Termik Santral İstemiyoruz!

Hoşgeldin 2018

     

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim Gümüş - 6 yıl önce
Yazılarınızı zevkle okuyacağım. Siz de hoş geldiniz.
Avatar
AHMET SALIK - 6 yıl önce
KUTLUYORUM TAKİPÇİNİZ OLACAĞIM