Melih Aydın'dan Zafer Partisi'ne: Sinan Oğan abilerinden öğrendikleri bu taktik bize işlemez

Zafer Partisi, İYİ Partililere seslenerek "oylarınızın taraf değiştirmemesi için bize oy verin" demişti. Zafer Parti’sinin bu paylaşımına İYİ Parti Adayı Melih Aydın’dan oldukça sert yanıt geldi. Aydın, “Zafer Partisi İl Başkanı şahıs özellikle kendi ismini etiketleterek, kendi adaylarından fayda olmadığını düşünerek üzerimden prim yapmaya çalışmış. Zafer partisi adına şehrimizde çıkan para istiyorlar, kim verirse seçimden çekilecekler dedikodusunu tescillemiş olmuş” dedi.

Melih Aydın'dan Zafer Partisi'ne: Sinan Oğan abilerinden öğrendikleri bu taktik bize işlemez
22 Ocak 2024 Pazartesi 18:16

Zafer Partisi ile başkanlığı tarafından Nebi Hatipoğlu ve bazı eski İYİ partililerin AK Parti’ye geçmesi işaret edilerek, "oylarınızın taraf değiştirmemesi için bizi destekleyin" paylaşımına İYİ Parti Adayı Melih Aydın’dan çok sert bir tepki geldi. Aydın Zafer Partisi adayının para verilmesi halinde adaylıktan çekileceği yönündeki iddiayı gündeme taşıdı. Aydın paylaşımında şu ifadelere yer verdi:  Zafer Partisi İl Başkanı şahıs özellikle kendi ismini etiketleterek, kendi adaylarından fayda olmadığını düşünerek üzerimden prim yapmaya çalışmış. Zafer partisi adına şehrimizde çıkan para istiyorlar, kim verirse seçimden çekilecekler dedikodusunu tescillemiş olmuş. Adayları adına gerçekten üzüldüm. Sinan Oğan abilerinden öğrendikleri bu taktik bize işlemez, kimseye de pabuç bırakmayız. Kendi adıma rozet taktığım görüntüyü kullanarak yazdığım yazı, hakkımı da helal etmediğim zaten herkesin malumudur, bu konu bizim için orada noktalanmıştır. Artık SÖZ seçmenimizindir, Eskişehirli hemşehrilerimizindir, destekleri de bizimledir. Onlar herkese gereken cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.