Mahsur kalan güvenlik görevlilerini Büyükşehir Belediyesi ekipleri kurtardı

Porsuk Barajı’nda görev yapan ve kar nedeniyle bölgede mahsur kalan güvenlik personeli, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin müdahalesi ve yolu ulaşıma açmasıyla kurtarıldı.

Mahsur kalan güvenlik görevlilerini Büyükşehir Belediyesi ekipleri kurtardı
08 Ocak 2020 Çarşamba 15:52

Kar yağışının etkili olduğu Eskişehir’de sürekli teyakkuz halinde olan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sorumluluk alanında bulunan yollarda kar ve buzla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca ekipler gelen ihbar ve yardım taleplerini de ivedilikle değerlendirerek, vatandaşlara yardım eli uzatıyor. Son olarak Akkaya-Kargın Mahalleri arasındaki Porsuk Barajına giden 1 kilometrelik yolun kapanması sebebiyle ulaşım konusunda büyük sorunlar yaşayan güvenlik personeli, ekiplerin yolu açmasıyla kent merkezine ulaşım sağlayabildi.

Baraj ile mahalle yolunun kapanması sebebiyle kış mevsiminde bu gibi sorunlar yaşadıklarını ifade eden güvenlik personeli, Büyükşehir Belediyesi’nin yardım talebine kısa sürede dönüş yaptığını ve tali yolda gerçekleştirdiği çalışmalar ile baraj yolu ile mahalle yolu arasındaki alanı ulaşıma açtığını belirtti.

Vatandaşlardan gelen taleplerin kısa sürede değerlendirildiğini ve ekiplerin kısa sürede şikayet ve talep gelen bölgelere yönlendirildiğini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise kar ve buzla mücadelenin yaklaşık 4 bin kilometrelik yol ağında 24 saat prensibiyle vardiyalar halinde devam ettiğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.