Mahmudiye’de yoğun mesai

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Mahmudiye Belediyesi, ilçedeki kapalı pazar yeri ve mesire alanında büyük bir çevre düzenleme çalışması başlattı.

Mahmudiye’de yoğun mesai
11 Nisan 2022 Pazartesi 16:09

Mahmudiye Belediyesi tarafından Kasım ayında resmi açılışı yapılan ve yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerine kurulan kapalı pazar yeri çevresinde başlatılan çevre düzenlemesi ve güzelleştirmesi ile iki belediye örnek bir iş birliğine imza attı.

Yapılan çalışma hakkında konuşan Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, “Mahmudiye kapalı pazar yerinin vatandaşlarımızın daha rahat ve temiz olanaklar içerisinde alışveriş yapabilmeleri için hayata geçirdik. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ve çalışmaları ile kapalı pazar yerimizin çevre düzenlemesi yapılıyor. Çevre düzenlemesi yapılan pazar yeri ve arkasındaki mesire alanıyla birlikte 18 bin metre kare alan tamamlandığında, Mahmudiyeli vatandaşlarımız aileleri ile birlikte keyifli vakit geçirebilecekleri çok güzel bir alana kavuşacak. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen olmak üzere tüm ekiplere ilçem adına teşekkür ediyorum" dedi.

Gündoğan, çalışmaların kısa sürede tamamlamasının hedeflendiğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.